Top

Gevitaliseerde Magnesiumolie


Sinds kort verkoop ik ook als eerste in Nederland de nieuwe gevitaliseerde magnesiumolie van Qua Vita, de beste magnesiumolie én ook nog de voordeligste. Hieronder een filmpje dat ik ter introductie op Facebook plaatste.


Introductieaanbieding: 4 voor de prijs van 3!


De enige gevitaliseerde magnesiumolie is meteen ook de voordeligste!

1 flesje 100 ml: 8,95
2 flesjes: 14,95
3 flesjes: 21,95
4 flesjes: voor de prijs van 3!
meer flesjes: 5,75 per stuk
Magnesiumolie is een bewezen topmiddel en tegelijk onschuldig, biologisch en nu dus ook vitaal. Het is een probaat middel dat wordt gebruikt tegen:
- spierkrampen
- rusteloze benen
- slapeloosheid
- gewrichtspijnen
- vermoeidheid
- hoge bloeddruk
- hartkloppingen
- lusteloosheid
- migraine
- koude handen en voeten
- pijn door artrose en reuma
- ADHD
- laag libido
- hoofdpijn
en andere aandoeningen.

Qua Vita Gevitaliseerde Magnesiumolie is de eerste zuivere magnesiumolie op basis van gerevitaliseerd water. Let op: dit is een gezondheidsproduct, geen geneesmiddel.

Gebruiksaanwijzing: aanbrengen op de buik, oksels op pijnlijke plekken en licht inmasseren. 10-20 minuten laten inwerken.

Te weinig

De Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) concludeerde dat zeker 20 procent van de volwassenen in West-Europa de dagelijks benodigde inname van magnesium niet haalt. Volgens onderzoekers in de VS krijgt ruim 60 procent van de Amerikanen te weinig magnesium.

Wie bloot staat aan veel stress is grootverbruiker van het mineraal. Dat geldt ook voor mensen die dagelijks zwaar lichamelijk werk verrichten of vaak intensief sporten. De anticonceptiepil en ook sommige medicijnen, zoals maagzuurremmers, kunnen voor een slechtere opname of verhoogde afvoer van het magnesium zorgen.

Calcium

En dan is er nog calcium, een mineraal dat op een veelzijdige manier samenwerkt met  magnesium. De twee hebben elkaar hard nodig voor een goede werking. Van calcium krijgen we meestal genoeg binnen, voornamelijk dankzij zuivelproducten. Maar een teveel aan calcium zet een rem op de goede werking van magnesium.Lees hier de wetenschappelijke onderzoeken over de voordelen van magnesium.